Tavsiye Edilen Ofis Taşıma Firmaları

Ülkemizde profesyonel ofis taşıma hizmetlerinde iyi olan firmaların olduğunu çok iyi biliyoruz. İnternet ortamında araştırma yaparken dikkat etmeniz gereken birçok nokta olacaktır. Özellikle tavsiyeli edilen ofis taşıma firmaları ile ilgili yapacağınız ayrıntıda yanılma payınız olabilir. Bu konuda profesyonel olan bir nakliyat firması var ise de o direkt olarak Level Taşımacılık firmasıdır. 1956 yılından beri sektörün lider nakliye şirketi olan ve ülkemizde büyük yatırımlar yapabilen firmamız ile istediğiniz şekilde çalışma sağlayabilirsiniz.

Tavsiyeli Ofis Taşıma Şirketiniz

sektörümüzde geçmişten bu yana her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren şirketimiz, profesyonel ofis nakliye hizmetlerinde de aynı şekilde süreçleri takip etmektedir. 1956 yılından bu yana kurumsal yapısından asla taviz vermeyen ve her zaman kendini en iyi şekilde programlayan şirketimiz ile ofisinizi evinizi başarılı bir şekilde taşıtabilirsiniz. Şirketimizin ofis nakliye hizmetlerinde yüksek dereceli referansları mevcuttur.

Tavsiyeli ofis taşıma şirketi, her zaman işinizin garanti altına aldığınızı göstermektedir. Bilmediğiniz tanımadığınız bir nakliye firması ile yola çıkmanız sizler adınıza kötü bir senaryo ile karşınıza çıkmasına sebep olabilir. Firmamız İstanbul’un birçok genel merkezi ile tanınan bir nakliyat şirketi olmasından dolayı her zaman tercih noktasında ilk sırayı almıştır.

Sigortalı ve Güvenli Ofis Taşıma Hizmetleri

Kavacık Ofis Taşımacılığı
Kavacık Ofis Taşımacılığı

ofis taşımacılığında her zaman kendine güvenen Level Taşımacılık şirketi, bir ofis taşımacılığında sigortasız olarak bu hizmete adım atmaz. Her zaman müşteri memnuniyetine önem vererek taşımacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. Başarılı bir ekip ile tüm nakliye organizasyonlarını düzenli olarak gerçekleştirmektedir. İstanbul bölgesinde birçok sigorta acenteleri ile ortak çalışmalar düzenleyerek taşımacılık süreci boyunca tüm eşyalarınızı geniş kapsamlı olarak sigortalatmaktadır.

Sizde ofisinizi profesyonel bir nakliyat firması ile bir yerden başka bir yere kaliteli bir şekilde taşıttırmak isterseniz tek yapmanız gereken şirketimizin kurumsal web adresi olan https://www.ofistasimaciligi.com.tr adresine giriş yaparak bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Ofis taşımacılığı denildiğinde akla tek gelen taşımacılık şirketi Level Taşımacılık şirketidir. Firmamızı sosyal medya platformalarından da takip edebilirsiniz. Facebook ve İnstagram sayfalarında şirketimizi en ince ayrıntısına kadar inceleyebilirsiniz. Şirketimizin her ay düzenli olarak indirimli taşımacılık fırsatlarından da haberdar olabilirsiniz. Tavsiye edilen ofis taşıma firmaları ile ilgili yazımızı ayrıntılı olarak okuduğunuz için teşekkürler.

Ofis Taşımacılığında En Çok Sorulan Sorular

Hep karşılaştığımız soruları sizler için cevapladık:

1956 yılından bu yana Level Taşımacılık olarak ofis taşıma işlemleri gerçekleştiriyoruz.

Firmamız; ofis taşıma hizmetlerinde sizlerin talep ettiğiniz tüm sorulara, cevap verebilecek bir nakliyat şirketiyiz. Onları gerçekleştirebilecek donanıma sahip olduğu için dilediğiniz hizmet şeklini ve hizmetleri talep edebilirsiniz.

Olağanüstü herhangi bir durumda zararınız olmaması için nakliye işlemi boyunca tüm eşyalarınız sigortalanmaktadır.

Kesinlikle gerekmektedir. Çünkü ofis taşımacılığı hizmetleri ayrıntılı bir süreçtir. Bu konuda sizlere toplantılar yapılarak sürecin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlayabiliriz.

Ofisiniz taşındığında profesyonel ve tecrübeli firmalar ile hareket ediniz. Çünkü onlar size ofisinizin taşınmasında sürprizler ile karşılaşmamanız için gerekli her türlü bilgiyi taşınma öncesinde sizlere iletecektir.

Tavsiye Edilen Ofis Taşıma Firmaları

Ekspertiz hizmetlerimizde kesinlikle ücret alınmamaktadır. Yapılan görüşmeye istinaden belirlenen tarihlerde ekspertiz hizmetleri yapılmaktadır.

Evet mesafe fark etmeksizin ofis taşıma işlemlerinizi profesyonel ekibimizde gerçekleştiriyoruz.

Ofis taşıma fiyatlarını belirleyen en önemli iki kriter eşya sayınız ve mesafedir.

Tüm bilgisayar ve hassas elektrik-elektronik aletler özel olarak paketlenir ve sizlerin gözetiminde taşınır.

Tecrübeli ekibimiz bu gibi durumlarla karşılaşmamak için dikkatli davranır. Olağanüstü bir durumda eşyalarınıza zarar gelirse sigorta kapsamında tüm zararınız telafi edilir.

Evet her türlü ağır aygıtı taşıyabiliyoruz.

Tüm ofis malzemelerini özel ambalajlarla paketleyip, taşıma esnasında zarar görmeyecek şekilde düzenleyerek taşıma yapıyoruz.

Hayır, şimdilik sadece yurtiçi nakliyat yapmaktayız.

Size bir telefon kadar yakınız: Adres: Bağlarbaşı mah Kumru sok no:17/A Maltepe/İstanbul Tel: 444 65 02

Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenmiş tüm tedbirlere uyarak taşıma yapıyoruz. Personelimiz koronavirüs şüphesi olmayan kişilerden seçilmekte ve taşımanın tüm aşamalarında maske ve eldiven kullanılmaktadır.